Skip to content

Disclaimer

De door Lapaire Sport & Performance Psychology verstrekte informatie is ontleend uit bronnen die betrouwbaar worden geacht. Voor de juistheid en volledigheid van deze informatie kan echter niet worden ingestaan. Op alle teksten, logo’s, afbeeldingen en ander materiaal dat gepubliceerd wordt op deze website ligt het copyright bij Lapaire Sport & Performance Psychology, tenzij anders aangegeven. Alle rechten voorbehouden.

Het overnemen van code of gedeeltes ervan, afbeeldingen, teksten en scripts van www.lapaire.nl is uitsluitend toegestaan met toestemming van de rechthebbende en vermelding van naam en link. Aanvragen kunnen worden gedaan via info@lapaire.nl. Het is toegestaan om korte tekstfragmenten en/of quotes te citeren op social media onder vermelding van de bron: ‘Lapaire Sport & Performance Psychology’, ’Maryline Lapaire’ of ‘sportpsycholoog Maryline’ of de bron zoals aangegeven bij het betreffende tekstfragment, de afbeelding of quote(s).

Aansprakelijkheid

Wij gaan ervan uit dat jij, als cliënt, onze diensten zult gebruiken voor je persoonlijke ontwikkeling. De inhoud van de gepresenteerde informatie in trajecten, producten, diensten, social media posts en op websites is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kan Maryline Lapaire en/of Lapaire Sport & Performance Psychology in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor consequenties en resultaten. Elke handeling die je doet naar aanleiding van trajecten, diensten, producten of input van Lapaire Sport & Performance Psychology is jouw eigen verantwoordelijkheid. Onze trajecten, producten, diensten, social media posts en andere manieren van input zijn bedoeld om je te helpen je te ontwikkelen en jouw volledige potentieel te bereiken. We kunnen je geen garanties geven over de resultaten. Wat jij doet met de door ons aangeboden kennis is geheel aan jou. We willen en kunnen je alleen helpen door het delen van onze kennis, ervaringen en strategieën. Wij geloven niet in programma’s, trajecten of cursussen die beloven dat je in korte tijd bijzonder rijk, financieel onafhankelijk, gelukkig, mentaal onverstoorbaar of klachtenvrij zult zijn. Dit bereik je alleen door hard & efficiënt te werken, met een onderbouwd plan, inzet en doorzettingsvermogen en het inschakelen van de juiste ondersteuning. Alle producten en diensten die wij aanbieden zijn door ons ontwikkeld voor educatieve doeleinden. Wij bieden geen medische, financiële, juridische, of fiscale adviezen. Het maken van beslissingen op basis van de door ons gepresenteerde informatie in trajecten, producten, diensten, social media posts en op websites gebeurt vrijwillig en onder volledige verantwoordelijkheid van jou, de cliënt. Wij adviseren je om contact op te nemen met je (huis)arts, accountant, advocaat of andere professionele adviseur voordat je bijzonder ingrijpende acties gaat ondernemen of handelingen gaat uitvoeren die consequenties kunnen hebben in welke vorm dan ook.