AANBOD

Let’s work together

De individuele begeleiding is geschikt voor:

Topsporters
Talentvolle (jonge) sporters
Dansers, muzikanten en andere artiesten
Andere high-performers die onder hoge druk presteren

Het traject

De individuele begeleiding start altijd met een intakegesprek, waarin we kennismaken en we bespreken waar jouw behoefte ligt. Na afloop van de intake kun je beslissen of de werkwijze je aanspreekt en of het klikt. Ben je positief, dan gaan we van start met het traject en plannen we vervolgsessies in.
Het traject sluiten we af met een evaluatiesessie. Meestal zit er 1-2 weken tijd tussen de sessies in. Tijdens het traject ben ik goed bereikbaar via WhatsApp & e-mail en reageer ik altijd binnen 24 uur.
 

Wanneer iets je in de weg staat

Presteer je tijdens trainingen opvallend beter dan tijdens wedstrijden / voorstellingen? Heb je het idee dat iets je tegenhoudt en dat je niveau er niet uit komt? Dat kan betekenen dat er bij jou een mentale blokkade zit waarmee je wat hulp kunt gebruiken.

Omgaan met wedstrijdspanning

Meest geschikt voor jou als je dit herkent:

  • Tegen trainingen of wedstrijden / voorstellingen op zien
  • Bang zijn dat het niet goed gaat
  • Buikpijn voor de wedstrijd / voorstelling
  • Weinig vertrouwen in je eigen kunnen
  • Zware, trillende of slappe benen voordat je moet beginnen
  • Negatief denken

Omgaan met blessures *

Meest geschikt voor jou als je dit herkent:
 
  • Blessureleed (zowel langdurig, kortdurend & terugkerend)
  • Angst voor een terugval
  • Verminderde motivatie
  • Weinig vertrouwen in eigen lichaam
  • Gevoelens van teleurstelling, verdriet of boosheid
  • Moeite met doelen stellen

Omgaan met perfectionisme

Meest geschikt voor jou als je dit herkent:

  • Streng zijn voor jezelf
  • Piekeren over mindere prestaties in het verleden
  • Angst om fouten te maken
  • Bang voor kritiek van anderen
  • Hoge eisen stellen aan jezelf en evt. aan anderen
  • Uitstelgedrag
Traject: intake, 6 sessies, evaluatie
Investering: 799 euro
Traject: intake, 6 sessies, evaluatie
Investering: 899 euro

Traject: intake, 6 sessies, evaluatie
Investering: 799 euro

Van goed naar beter

Voor het leveren van optimale prestaties is meer nodig dan techniek, tactiek en een goede fysieke conditie. Het is net zo belangrijk om mentaal sterk te zijn, en ook dit is te trainen. Ontdek waar jouw winst te behalen valt, zodat je nog beter gaat presteren.

 

VIP-pakket: Mental skills voor high-potentials

Meest geschikt voor jonge, talentvolle sporters op weg naar de top, die zich willen bezighouden met de basics van sportpsychologie & optimaal presteren. Aan de slag met jouw Drie Batterijen®*.

VIP-pakket: Mental skills voor profs

Meest geschikt voor professionele sporters die structureel hun mentale vaardigheden willen trainen. Aan de slag met de 4 belangrijkste mental skills voor topprestaties: doelen stellen, ontspanning, visualisatie, zelfspraak.

 
Traject: intake, 6 sessies, evaluatie

Investering: 1049 euro

Traject: intake, 8 sessies, evaluatie
Investering: 1299 euro

Maatwerk

Na de intake kan er een betere inschatting worden gemaakt van het pakket dat het beste past bij jou, daar kan ik je mee helpen. Heb je een ander onderwerp waar je graag mee aan de slag wil gaan? Er is een heleboel mogelijk, ook buiten deze pakketten om. Neem contact met me op en we gaan in overleg.

Beleidsmatige ondersteuning

Zoek je voor jouw organisatie, club of opleiding ondersteuning op het gebied van talentontwikkeling? Wil je bepaalde onderwerpen binnen de sport- of prestatiepsychologie structureel onderdeel laten worden van het beleid? Ik ga graag in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.
Eenmalige workshops, lezingen of presentaties worden momenteel niet aangeboden.
 

*

In dit pakket wordt er gebruik gemaakt van de tools van NLsportpsycholoog, waaronder de mobiele app die hoort bij de Drie Batterijen®-methode. Via de app houd je dagelijks je eigen energieniveau bij van jouw Drie Batterijen®: lichaamskracht, denkkracht & gevoelskracht. Je ontdekt wanneer je Drie Batterijen® leeglopen door je energieverslinders, en weet door de individuele begeleiding hoe je deze weer kunt opladen. Meer info vind je hier.

De kleine lettertjes

Een 1:1-sessie duurt gemiddeld 55 min. Tarieven zijn exclusief 21% BTW. De begeleiding wordt helaas door zorgverzekeraars niet vergoed. Op verzoek kan het pakket in delen worden betaald. Individuele begeleiding is online, face-to-face en gemixt mogelijk. De intake vindt altijd face-to-face plaats.
Als blijkt dat er iets aan de hand is waardoor je een psychologische behandeling nodig hebt, gaan we samen op zoek naar een geschikte collega in de geestelijke gezondheidszorg.